Dom > Storitev > Zakaj izbrati generator YUANDA PSA kisika

YDGET. Com so namenjeni ukvarjajo s proizvodnjo, dobavo in strokovnjak   ekskluzivni razpon PSA kisikovih rastlin, ki so popolnoma samodejni in zahtevajo stroške nizke porabe. Te rastline so zelo zahtevne v steklarskih industrijah, v razsvetljavi in industriji jekla. Nudimo pokroviteljem zanesljive in enostavne namestitve rastlin, ki so zelo učinkoviti pri izvedbah. Te naprave prenašajo skozi različne postopke preverjanja kakovosti, kar zagotavlja najboljši rezultat na koncu stranke. Stranke lahko izkoristijo te kakovostne rastline glede na njihove potrebe in zahteve.
* Visoka čistost kisika
Obratovalne naprave PSA kisika omogočajo proizvodnjo kisika visoke čistosti iz stisnjenega zraka. Ta čistost kisika se lahko zagotovi tudi s kriogeni sistemi, vendar so precej bolj zapletena in upravičena samo z velikim obsegom porabe. Generatorji kisika uporabljajo tehnologijo z MS (zoliet molekularno sito), da proizvedejo neprekinjeno oskrbo s kisikom iz zelo visoke čistosti in so na voljo z notranjimi kompresorji ali brez.
* Nizki obratovalni stroški
Z zamenjavo zastarelih naprav za ločevanje zraka prihranki pri proizvodnji dušika večinoma presegajo 50%. [Citation needed]
Neto stroški kisika, ki jih proizvajajo kisikovi generatorji, je znatno manjši od stroškov ustekleničenega ali utekočinjenega kisika.
* Generatorji kisika ustvarijo manj vpliva na okolje
Ustvarjanje kisikovega plina je trajnosten, okolju prijazen in energetsko učinkovit pristop za zagotavljanje čiste, čiste, suhe kisikove pline. V primerjavi z energijo, potrebno za kriogeno separacijo zraka in energijo, potrebno za prenos tekočega kisika iz naprave v obrat, proizvedeni kisik porabi manj energije in ustvari veliko manj toplogrednih plinov.

 

Yuanda KOB serija PSA generator kisika
3.1 Specifikacija:
1) Čistost: 28 do 95%
2) Zmogljivost: 1 ~ 3000Nm3 / h
3) Tlak: 0,1 ~ 0,6 Mpa (0,6 ~ 15,0 MPa je na voljo tudi)
4) Točka rosišča: <-45 °="">
5) Tip: Montirani na drsnik
6) Blagovna znamka: Yuanda
7) Izvor: Hangzhou, Zhejiang, Kitajska
8) dostava: 20-50days
3.2 Lastnosti izdelka
1. Popolna avtomatizacija
Vsi sistemi so zasnovani za nenadzorovano delovanje in samodejno prilagajanje kisika.
2. Zahteva po manjšem prostoru
Zaradi zasnove in instrumentacije je velikost naprave zelo kompaktna, montaža na skida, montažna in tovarniška.

3. Hitri zagon
Začetni čas je približno 30 minut, da dobite želeno čistočo kisika. Torej, te enote lahko vklopite in izklopite, kot na spremembe v povpraševanju s kisikom.
4. Visoka zanesljivost
Je zelo zanesljiv za stalno in stabilno delovanje s konstantno čistočo kisika. Čas razpoložljivosti rastlin je vedno boljši od 93%.
5. Zeolit Molecular Sieve Life
Pričakovana življenjska doba Zeolit molekularnih sita je več kot 10-letna, torej celotna življenjska doba naprave za kisik. Torej brez nadomestnih stroškov.
6. Nizke naložbe in poraba energije
7. Enostavno delovanje in vzdrževanje
3.3 Funkcionalna specifikacija:
1. Sistem sprejme zagonsko enoto z enim klikom, zračni kompresor, sušilec zraka v hladilniku, sušilec adsportion, generator začne delovati po programu, enega za drugim.
2. Generator kisika, opremljen z opozorilnim alarmom brez kisika in avtomatskim odzračevanjem, se lahko prepriča, da je ves kisik, ki gre v cevovod, kakovosten.
3. Generator kisika, opremljen z barvitim zaslonom na dotik Siemens Siemens Germany, lahko prikaže stanje pogona, čistost, tlak in dušik toka celotnega sistema na spletu, lahko pa tudi spomni čas vzdrževanja, zabeleži alarm , prenesite operativne podatke.