Dom > Storitev > Vrednost vrednostjo

YDGET nadzor kakovosti

YUANDA plina Enigineering & tehnologije lahko prepričani o kakovosti YDGET raztopine. YUANDA uporablja le najboljših dobaviteljev in komponent. In vsi dušika generatorji so testirali & naročnik strokovnjake, se prepričajte, vse, kar je usposobljen, preden zapustijo tovarno.


YDGET garancije

Garancija za blago iz YDGET je 360 dni od zaključka dneva namestitev in zagon ali 420 dni po prejemu blaga, kar se zgodi prej.


YDGET storitev & podporo

YDGET ponuja vrsto storitev, ki vam pomagajo povečati vaše prednosti. Za največje udobje, nudimo fiksno ceno storitev sporazuma, ki temelji na operacijo čas ali koledar

čas. Seveda, vse stranke so dobrodošli, da nas pokličete kadarkoli. Mi smo vedno več kot pripravljeni, da vam pomagajo.

1) svetovanje

Pomoč za samopomoč, izmenjavo izkušenj in individualno podporo.

Če imate vprašanja o delovanju rastlin ali potrebujete nekoga za odpravljanje težav, smo vam svetovanje po telefonu ali pisno. Neposreden stik z vami, je zelo pomembno za nas, saj je osnova za stalno sodelovanje kot partnerji v korist obeh strani.

2) zagon

Sistematično iz končnega prevzema erekcije za odobritev, delovanje in zagotovljen funkcije. To vključuje obsežni operativni testi, strokovno, polnjenje z adsorbentov in katalizatorji, pravilno start-up, optimalno nastavitev obratovalnih parametrov in pregled vseh varnostnih funkcij. Hkrati smo vlak vaše operativno osebje na funkcije in delovanje obrata.

3) rezervnih delov storitve

Po vsem svetu, hitro in poceni skozi popolno življenjsko dobo vaše rastline. Različni označevanje vseh rastlinskih komponent, ki ga nam omogoča jasno prepoznavanje rezervnih delov, zahtevate. Smo vas oskrbe z izdelki, namenjeni za dolgo življenjsko dobo in ekonomsko učinkovitost.

Za spremembe in razširitve Iščemo najbolj optimalno in ekonomsko rešitev za posamezni namen.

4) vzdrževanje/revizije

Redni pregled in vzdrževanje zagotavlja stalno delovanje, preprečuje poškodbe in preprečuje nepričakovanih okvar. Med vzdrževanje/revizijo dela preverimo vse pomembne komponente za funkcijo in stanje, izmenjavo napako, uporabljajo in obrabljene dele in potem optimalno eadjust vaš rastlin za določen delovni pogoji. Odvisno od velikosti rastlin in

obseg dela, obseg naših storitev zajema tudi je natančno razporejanje revizije ter usklajevanje in nadzor izvajalcev. Kot samoumevno dobavljamo vzdrževanje dokumentacije v obliki poročil in priporočil rezervni del, in smo uskladiti vozne rede glede na vaše zahteve.

5) usposabljanje

Znanja za vaše osebje.

Delovanje, vzdrževanje in popravilo, električne merilne in kontrolne opreme ali Procesni inženiring - Nudimo vam posebno izobraževanje naših strokovnjakov. Ali na strani, ki delajo z rastlin, sam, ali na naših permises, moramo osredotočiti na vaša vprašanja in težave.