Dom > Novice > Vsebine

Kako izbrati proizvajalca dušikovih generatorjev PSA

Jan 09, 2021

Če želi podjetje kupiti generator dušika, mora najprej dovolj razumeti trg dušikovih generatorjev, hkrati pa mora jasno poznati dejansko povpraševanje po generatorju dušika. Dandanes obstajajo različne vrste generatorjev dušika, ki povzročajo določene težave pri izbiri podjetij. Danes bom razvrstil dejavnike, na katere se je treba sklicevati pri izbiri generatorjev dušika s tlačnim nihanjem PSA. Zainteresirani kupci se lahko sklicujejo na naslednjo vsebino.


Ena je splošna tehnična in tehnološka raven domače industrije. Oprema za adsorpcijo nihajnih tlakov je kompleksen celoten sistem. Je standardna oprema s številnimi procesnimi vozlišči in postavlja visoke zahteve glede tehnologije in proizvodnih procesov. Večina proizvajalcev tega procesa tehnološkega razvoja in preverjanja ni doživela. Brez popolnega standardnega sistema oblikovanja, ki ga popolnoma kopira, slepo išče bližnjice in poceni konkurenco, o proizvodnem procesu ni mogoče razpravljati. Jiangsu Jiayu Special Equipment Co., Ltd. se že več kot 30 let osredotoča na plinsko inženirsko opremo. Ima bogate industrijske izkušnje in visoko kakovostne izdelke. Proizvedeni generatorji dušika PSA so bili prodani številnim državam in trgom po vsem svetu.


Splošna raven konfiguracije. Ker tehnologija za večino podjetij ni njihova glavna konkurenčnost. Za pridobitev naročil v konkurenci na trgu se pogosto lahko borijo le s cenovnimi vojnami. Na koncu lahko naredijo le" članki" v konfiguraciji celotne opreme, kot je oprema za čiščenje. Izbira debeline stene tlačne posode, izbira znamke in funkcije programsko krmiljenih ventilov in instrumentov. Stabilnost ventila za daljinsko upravljanje je neposredno povezana s stabilnostjo sistemske opreme. Instrumenti za spremljanje so neposredna referenčna podlaga za sprejem in uporabo s strani uporabnika, ujemanje in natančnost teh instrumentov pa neposredno vpliva na kakovost izdelkov in varnost proizvodnje uporabnika'


Zdaj mora večina podjetij uporabljati dušikove generatorje. Živilska industrija lahko z generatorji dušika podaljša rok uporabnosti živil. Industrija mora v proizvodnem procesu uporabljati dušik kot zaščito pred plini. Zato mora izbira dušikovih generatorjev temeljiti na Izberite glede na potrebe vašega podjetja.


Zhejiang Yuanda Oprema za ločevanje zraka Co.Ltd. je specializirano za naprave za ločevanje zraka s tlačno nihajno adsorpcijo (PSA) in s tem povezane rešitve za čiščenje stisnjenega zraka iz Kitajske.


Naši izdelki imajo približno 200 serij, vključno z različnimi specifikacijami PSA in membranskih generatorjev dušika / kisika, napravami za posebno čiščenje dušika / kisika, industrijskimi razvlaževalniki in čistilnimi sistemi ter pripadajočo opremo itd.


Z našimi desetletnimi izkušnjami, R&& D in servisom, je naša oprema imela prevladujoč trg na Kitajskem. Obstaja več kot 1,00 sistemov za zračne rešitve iz Yuande, našim strankam prinašamo velike gospodarske koristi v različnih panogah, vključno z naftnim, kemijskim inženiringom in predelavo, proizvodnjo nafte in plina, premogovnikom, metalurgijo, elektroniko, aeronavtiko in vesoljsko farmacevtska / zdravstvena oskrba, hrana, metalurgija, steklo, premogovništvo in ribogojstvo, pnevmatike, proizvodnja papirja, letalstvo itd. in si zagotovili spoštovanje z zanesljivostjo, stroškovno učinkovitostjo, udobjem in odličnimi storitvami. Rešitev Yuanda Gas je vaša najboljša izbira.


Yuanda se zavzema za to, da našim strankam zagotavlja zanesljivejše, varčnejše in bolj priročne rešitve za ločevanje zraka ter profesionalne storitve.


Letos smo zelo pozorni na razvoj mednarodnega trga, zato boste dobili najboljšo ceno kot kdaj koli prej, dobrodošli na obisku in nas povprašajte.


Par

ne