Visokokakovostni kompaktni kompaktni generator dušika

1.Company pregled Zhejiang Yuanda Air Separation Equipment Co, LTD. ima vrsto PSA dušik in kisik generatorji, membranski dušik in kisik generatorji, sistemi za čiščenje dušika itd, in se pogosto uporabljajo v industriji nafte, nafte in plina, kemikalije, elektronika, ...

product details

1. Pregled podjetja

Zhejiang Yuanda Air Separation Equipment Co, LTD. ima vrsto PSA dušikovih in kisikovih generatorjev, membranskih dušikovih in kisikovih generatorjev, sistemov za čiščenje dušika ipd., in se pogosto uporabljajo v industriji nafte, nafte in plina, kemikalij, elektronike, metalurgije, premoga, farmacevtskih izdelkov, vesoljske opreme, avtomobilov, stekla, plastika, hrana, medicinska oskrba, žitarice itd. Z leti raziskave na področju tehnologije ločevanja zraka in izkušenj bogate rešitve v različnih panogah se YDGET pridruži našim strankam z zanesljivimi, bolj ekonomičnimi in bolj primernimi profesionalnimi plinskimi rešitvami.
Imamo izkušeno strokovno ekipo, ki je vedno pripravljena na vašo službo. Prodajni inženirji skrbno analizirajo vaše zahteve in vam ponudijo ustrezne rešitve. Poprodajni servis zagotavlja hiter odziv na vaše težave v 24 urah in njihove rešitve v najkrajšem možnem času. YDGET je odgovoren za poprodajne storitve za proizvajalce dušika / kisika in drugo sorodno opremo, ki jo nudimo.
YDGET je namenjen oskrbi z našimi kupci z zanesljivimi, bolj ekonomičnimi in bolj primernimi rešitvami ločevanja zraka in profesionalnimi storitvami.
公司 概况 .jpg


车间 1.jpg

车间 2.jpg

2. Zakaj izbrati generator YUANDA PSA kisika?
YDGET. Com so namenjeni ukvarjajo s proizvodnjo, dobavo in strokovnjak   ekskluzivni razpon PSA kisikovih rastlin, ki so povsem samodejni in zahtevajo stroške nizke porabe. Te rastline so zelo zahtevne v steklarskih industrijah, v razsvetljavi in ​​industriji jekla. Nudimo pokroviteljem zanesljive in enostavne namestitve rastlin, ki so zelo učinkoviti pri izvedbah. Te rastline prehajajo skozi različne postopke preverjanja kakovosti, kar zagotavlja najboljši rezultat na koncu stranke. Stranke lahko izkoristijo te kakovostne rastline glede na njihove potrebe in zahteve.
* Visoka čistost kisika
Obratovalne naprave PSA kisika omogočajo proizvodnjo kisika visoke čistosti iz stisnjenega zraka. Ta čistost kisika se lahko zagotovi tudi s kriogeni sistemi, vendar so precej bolj zapletena in upravičena samo z velikim obsegom porabe. Generatorji kisika uporabljajo tehnologijo z MS (zoliet molekularno sito), da proizvedejo neprekinjeno oskrbo s kisikom iz zelo visoke čistosti in so na voljo z notranjimi kompresorji ali brez.
* Nizki obratovalni stroški
Z zamenjavo zastarelih naprav za ločevanje zraka prihranki pri proizvodnji dušika večinoma presegajo 50%. [Citation needed]
Neto stroški kisika, ki jih proizvajajo kisikovi generatorji, je znatno manjši od stroškov ustekleničenega ali utekočinjenega kisika.
* Generatorji kisika ustvarijo manj vpliva na okolje
Ustvarjanje kisikovega plina je trajnosten, okolju prijazen in energetsko učinkovit pristop za zagotavljanje čiste, čiste, suhe kisikove pline. V primerjavi z energijo, potrebno za kriogeno separacijo zraka in energijo, potrebno za prenos tekočega kisika iz naprave v obrat, proizvedeni kisik porabi manj energije in ustvari veliko manj toplogrednih plinov.
优质 配件 .jpg

3.Yuanda KOB serija PSA generator kisika
3.1 Specifikacija:
1) Čistost: 28 do 95%
2) Zmogljivost: 1 ~ 3000Nm3 / h
3) Tlak: 0,1 ~ 0,6 Mpa (0,6 ~ 15,0 MPa je na voljo tudi)
4) Točka rosišča: <>
5) Tip: Montirani na drsnik
6) Blagovna znamka: Yuanda
7) Izvor: Hangzhou, Zhejiang, Kitajska
8) dostava: 20-50days
3.2 Lastnosti izdelka
1. Popolna avtomatizacija
Vsi sistemi so zasnovani za nenadzorovano delovanje in samodejno prilagajanje kisika.
2. Zahteva po manjšem prostoru
Zaradi zasnove in instrumentacije je velikost naprave zelo kompaktna, montaža na skida, montažna in tovarniška.
3. Hitri zagon
Začetni čas je približno 30 minut, da dobite želeno čistočo kisika. Torej, te enote lahko vklopite in izklopite, kot na spremembe v povpraševanju s kisikom.
4. Visoka zanesljivost
Je zelo zanesljiv za stalno in stabilno delovanje s konstantno čistočo kisika. Čas razpoložljivosti rastlin je vedno boljši od 93%.
5. Zeolit ​​Molecular Sieve Life
Pričakovana življenjska doba Zeolit ​​molekularnih sita je več kot 10-letna, torej celotna življenjska doba naprave za kisik. Torej brez nadomestnih stroškov.
6. Nizke naložbe in poraba energije
7. Enostavno delovanje in vzdrževanje
3.3 Funkcionalna specifikacija:
1. Sistem sprejme zagonsko enoto z enim klikom, zračni kompresor, sušilec zraka v hladilniku, sušilec adsportion, generator začne delovati po programu, enega za drugim.
2. Generator kisika, opremljen z opozorilnim alarmom brez kisika in avtomatskim odzračevanjem, se lahko prepriča, da je ves kisik, ki gre v cevovod, kakovosten.
3. Generator kisika, opremljen z barvitim zaslonom na dotik Siemens Siemens Germany, lahko prikaže stanje pogona, čistost, tlak in dušik toka celotnega sistema na spletu, lahko pa tudi spomni čas vzdrževanja, zabeleži alarm , prenesite operativne podatke.

4. Tipična uporaba plina iz dušika / kisika  
应用 1.jpg
5. Prevoz paketov in nekateri končni uporabniki
运输 包装 .jpg

6. Nadzor kakovosti
YUANDA plin Enigineering & Technology Lahko ste prepričani o kakovosti YDGET rešitev. YUANDA   uporablja le najboljše dobavitelje in komponente. Vsi proizvajalci dušika so testirani in naročeni s strani strokovnih strokovnjakov, da se prepričajo, da je vse, kar je potrebno, preden zapustijo tovarno.

7. Garancija
Garancijski rok za blago iz YDGET-a je 360 ​​dni od dneva zaključka namestitve in obratovanja ali 420 dni po prejemu blaga, kar nastopi prej.

8. Servis in podpora
YDGET ponuja vrsto storitev, ki vam bodo pomagale maksimirati vaše prednosti. Za maksimalno udobje nudimo dogovor o fiksni ceni, ki temelji na času delovanja ali koledarju
čas. Seveda so vse stranke dobrodošle, da nas pokličete kadarkoli. Vedno smo vam več pripravljeni pomagati.
1) svetovanje
Pomoč za samopomoč, izmenjava izkušenj in individualna podpora.
Če imate vprašanja o delovanju naprave ali potrebujete nekoga za odpravljanje težav, vam svetujemo bodisi po telefonu ali pisno. Neposredni stik z vami je za nas zelo pomemben, saj je podlaga za trajno sodelovanje partnerjev v korist obeh strani.
2) Zagon
Sistematično od zadnjega sprejema erekcije do odobritve pravilnega delovanja in zagotovljenih lastnosti. To vključuje obsežne operativne teste, profesionalno polnjenje s adsorbenti in katalizatorji, pravilen zagon, optimalno nastavitev obratovalnih parametrov in preverjanje vseh varnostnih funkcij. Hkrati vam usposabljamo svoje delovno osebje za funkcije in delovanje naprave.
3) Servis rezervnih delov
Po vsem svetu, hitro in poceni v celotni življenjski dobi vašega obrata. Razločno označevanje vseh rastlinskih komponent, ki jih dostavljamo, nam omogoča jasno prepoznavanje rezervnih delov, ki jih zahtevate. Ponujamo vam izdelke, zasnovane za dolgo življenjsko dobo in gospodarno učinkovitost.
Za spremembe in razširitve iščemo najbolj optimalno in ekonomično rešitev za vaš individualni namen.
4) Vzdrževanje / revizije
Redni pregledi in vzdrževanje zagotavljajo trajno delovanje, preprečujejo poškodbe in preprečujejo nepričakovane okvare. Med delom vzdrževanja / revizije preverimo vse pomembne komponente za funkcijo in stanje, zamenjavo napak, uporabljene in obrabljene dele ter nato optimalno napravo nastavimo v danih pogojih obratovanja. Odvisno od velikosti in velikosti rastline
obseg dela, naša ponudba obsega tudi podrobno razporejanje revizij ter koordinacijo in nadzor izvajalcev. Vsekakor zagotavljamo vzdrževalno dokumentacijo v obliki poročil in priporočil rezervnih delov ter usklajevamo naše urnike glede na vaše potrebe.
5) Usposabljanje
Znanje in izkušnje za vaše osebje.
Delovanje, vzdrževanje in popravila, električna merilna in krmilna oprema ali procesni inženiring - vam nudimo posebno usposabljanje naših strokovnjakov. Ali na delovnem mestu s samim planom ali na naših permihih, se osredotočimo na vaša vprašanja in težave.

9. Kako hitro in natančno citirati?
Ne pošljite pošte z naslednjimi podatki.
1) Pretok O2: _____ Nm3 / h
2) Čistost O2: _____%
3) O2 izpustni tlak: _____Bar
4) Točka rosa: _____ ℃
5) Uporaba O2: _____ (zgorevanje, varjenje ali kaj?)

6) napetost in frekvenca: ______ V / PH / HZ

7) Morska gladina lokalnega: _____m


10. Zhejiang Yuanda Air Separation Equipment Co.Ltd.
YDGET .com   so namenjeni ukvarjajo s proizvodnjo, dobavo in strokovnjak   ekskluzivni razpon PSA kisikovih rastlin, ki so povsem samodejni in zahtevajo stroške nizke porabe. Te rastline so zelo zahtevne v steklarskih industrijah, v razsvetljavi in ​​industriji jekla. Nudimo pokroviteljem zanesljive in enostavne namestitve rastlin, ki so zelo učinkoviti pri izvedbah. Te rastline prehajajo skozi različne postopke preverjanja kakovosti, kar zagotavlja najboljši rezultat na koncu stranke. Stranke lahko izkoristijo te kakovostne rastline glede na njihove potrebe in zahteve. Te so potrebne v panogah, kot so industrija stekla, jeklarska industrija in industrija lesa.Hot Tags: visokokakovostni kompaktni kompaktni dušikov generator, Kitajska, proizvajalci, dobavitelji, tovarna, izvozniki, prodajalci, kupujejo

Par: Energetski generator kisika

Naslednji: PSA naprava za ločevanje zraka s kisikovim dušikom

Povpraševanje

You Might Also Like