Generator dušika v majhnih

Generator dušika v majhnih

Specification1) čistost: 95-99,9999 %2) zmogljivost: 5-8000Nm3/h3) pritisk: 0-0.8Mpa (1,0 ~ 15.0MPa je na voljo tudi) 4) rosišča:-45 stopnjo---70Technical Features1) uvoženih pnevmatski ventili, z uporabo

product details

Specifikacija
1) čistost: 95-99,9999 %
2) Kapaciteta: 5-8000Nm3/h
3) tlak izven: 0-0.8Mpa (1.0 ~ 15.0MPa je tudi na voljo)
4) rosišča: stopnjo-45---70
Tehnične značilnosti
1) pnevmatski ventili uvoženi, uporaba življenje je več kot 3 milijonov krat;
2) Siemens PLC inteligentni krmilnik program, enostavno in stabilno obratovanje;
3) posebne inertne keramične kroglice difuzija tehnologija omogoča distribucijo zraka enakomerno; izboljšati učinkovitost adsorpcije za adsorbcijskega materiala;
4) self-sila valja obkladek naprave (Patent št.: ZL-200820168079.9) zaščititi z uporabo življenje ogljika molekularno sito;
5) izvirna centrifugalne vibracije polnjenje (Patent št.: ZL-200820168078.4) učinkovito zagotovijo največ polnjenje nosilca.

Kako priti hitro ponudbo?

Ne oklevajte, da nam pošljete mail z naslednjimi podatki.

1) pretok N2: ___Nm3/hr

2) N2 čistosti: ___ %

3) izotopnim tlakom N2: ___Bar

4) napetosti in frekvence: PH/___V/HZ

5) uporaba dušika.

Uporaba dušika generatorjev

Hrano in pijačo

Trenutek hrane ali pijače se proizvajajo ali sadja in zelenjave, proizvedene, staranje proces brcne do popolne upadanja proizvodov. To je posledica bakterij in drugih organizmov. Generatorji, ki se uporabljajo za poplav proizvodov z N2, ki ima kisik in bistveno podaljšuje življenjsko dobo izdelka, ker teh organizmov ne more razvijati. Poleg tega lahko kemične razgradnje hrane, ki ga povzroča oksidacija odpraviti ali ustavil.

Analizna kemija

Dušik generatorji so potrebni za različne oblike analizne kemije, kot so tekočinska kromatografija visoke ločljivosti-masno spektrometrijo in plinsko kromatografijo, kjer je stabilna in stalno preskrbi z dušikom.

Letala & avtomobilske pnevmatike

Čeprav je 78 % dušika, večina letal pnevmatike so napolnjene z dušikom, in obstaja veliko pnevmatike in avtomobilske trgovine z dušika generatorji za zapolnitev pnevmatike, prednost se da dušika v tank je suha. Pogosto rezervoar stisnjenega zraka bo voda v njem, ki prihaja iz ozračja vodne pare kondenzacije v cisterni po odhodu kompresor. Tudi, dušikov je dejal, da vzdržuje stabilnejše tlak ko ogrevani in hlajeni [uredi] in je omenjeni [uredi] za večje molekule (109.76 pm) tako ne prežemajo pnevmatike tako preprosto kot O2 [uredi] (120.74 pm) in Argon.

Kemična in petrokemična industrija

Primarni in zelo pomembna uporaba dušika v kemično in petrokemično industrijo je zagotavljanje inertnem okolju, ki so namenjeni zagotavljanju splošne industrijske varnosti med čiščenje in zaščito plovil proces. Poleg tega dušika se uporablja za preverjanje tlaka cevovodov, prevoz kemičnih snovi in regeneracijo uporabljenih katalizatorjev v tehnoloških procesih.

Elektronika

V elektroniki, dušika služi kot antioksidant v proizvodnji polprevodnikov in električni tokokrogi, toplotne obdelave končnih proizvodov, kot tudi piha in čiščenje.

Steklarstvo

V proizvodnja stekla, dušik dokazuje učinkovito hlajenje zastopnik za elektrode pečico lok, zaviralec oksidacije med postopki procesa, kot tudi zrak hladilec.

Metalurgija

Kovinska industrija na splošno koristno uporabiti dušik kot sredstvo za zaščito železnih in neželeznih kovin med prileganjezačetnih. Tudi, dušikov je koristno v takih postopkih standard industrije kot nevtralna kaljenje, cementiranje, trdo spajkanje, lajšanje stresa, cianid kaljenje, sintranje kovine v prahu in iztiskanje die hlajenje.

Industriji barv in lakov

Proizvodnja barv in lakov uporablja dušika za ustvarjanje inertne okolja v proces plovila za zagotavljanje varnosti, kot tudi za premik kisika med pakiranje za preprečevanje polimerizacije sušenje olja.

Naftna industrija

Dušik je v naftni industriji, je nujna sestavina v številnih procesov. Najpogosteje, dušik se uporablja za ustvarjanje inertne okolja, za preprečevanje eksplozij in Požarna varnost in podporo, prevoz in prenos ogljikovodikov. Poleg tega dušika se uporablja za plinovod, testiranje in splakovanje, čiščenje tehnološke posode in čiščenje utekočinjenega plina in ogljikovodikov skladišč.

Farmacevtska industrija

V farmacevtski industriji, dušik najde uporabe farmacevtskih izdelkov, pakiranje, in zagotavljanje proti eksplozije in požara varnost v dejavnosti, kjer se uporabljajo fino razpršene snovi.

Sistem za preprečevanje požara hipoksično zraka

Generator dušika se uporabljajo v sistemih za preprečevanje požara hipoksično zraka za proizvodnjo zraka z nizko kisika.Hot Tags: mala dušika generator, Kitajska, proizvajalci, dobavitelji, tovarne, izvozniki, prodajalec, nakup

Par: Generator dušika psa, plin očistiti: 99,99 % stroj za prodajo

Naslednji: Generator dušika industrije

Povpraševanje

You Might Also Like